Munkatársat keresünk

Monteur Binnendienst

munkakörben a Rotterdam telephelyünkre

28-07-21

Welke uitdaging ga jij bij ons aan?

Als onze nieuwste collega in Rotterdam kom je binnen in een ervaren en gemotiveerd team met een hoog serviceniveau. Wij hebben een jonge en diverse vloot waarin jij als monteur veel verantwoordelijkheid krijgt. Je werkt bij ons in een strakke en ergonomische werkplaats waar je zult werken met hydrauliek, elektronica en dieselmotoren. We leren je daarnaast de bediening van alle voorkomende vorkheftrucks, hoogwerkers en verreikers.

Wat worden jouw taken?

Als ervaren monteur ben jij ervoor verantwoordelijk dat de machine, waar jij aan hebt gewerkt, helemaal klaar is voor de verhuur. Een gekeurde en veilig werkende machine staat immers garant voor een blije klant. Dagelijks komen er machines terug uit de verhuur en zullen deze eerst door jou en het technische team gecontroleerd worden, voordat hij weer verder de verhuur in mag. Jij voert de controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit waarbij veiligheid op één staat. Kwaliteit van de machines staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Je beoordeelt de machines met het oog op veiligheid conform de juiste certificering.

Wat heb jij nodig om succesvol te worden in deze functie?

  • MBO/MTS werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring
  • Ruime ervaring met hydrauliek, elektronica en/of dieselmotoren
  • Certificaat Basisveiligheid VCA of bereid om deze via mateco te halen
  • Rijbewijs B is een pré

Welke competenties heb jij in huis?

  • Gemotiveerd en enthousiast
  • Communicatief vaardig
  • Nauwkeurig
  • Een proactieve en positieve werkhouding
  • Stressbestendig en flexibel

Wat krijg jij van ons?

Bij mateco kom je terecht bij een no-nonsense, gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende baan met een goede werksfeer, begeleiding/coaching en ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Hier hoort een salaris bij gebaseerd op jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

Mateco onderscheidt zich door uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 verlofdagen, 8,6% vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling. Uiteraard zijn de randvoorwaarden en faciliteiten uitstekend geregeld.

Wat nu?

Zie jij jezelf al in onze moderne en opgeruimde werkplaats rondlopen? Dan willen wij jouw goed geoliede motivatiebrief met CV graag ontvangen op hr@mateco.nl! Als je toch nog wat vragen hebt dan kun je contact opnemen met Maaike de Graaff, HR Adviseur op 06-51491751 of via mail op maaike.degraaff@mateco.nl.  

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op onze website www.mateco.nlBen klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Bij ons bereik je nieuwe hoogtes – your better way up!

Als jij op zoek bent naar een gezonde organisatie, met een moderne cultuur en prettige werkomgeving, kijken wij uit naar jouw sollicitatie via ons carrière portaal.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons HR team via HR@mateco.nl.