Take responsibility with us as

Monteur Binnendienst

for our branch in: Nederland

28-03-23

Voor onze 8 vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar monteurs in de binnendienst.

Meer over deze uitdagende functie:
Als onze nieuwe collega kom je binnen in een ervaren en gemotiveerd team met een hoog serviceniveau. Wij hebben een jonge en diverse vloot waarin jij als monteur veel verantwoordelijkheid krijgt. Je werkt bij ons in een strakke, opgeruimde en ergonomische werkplaats waar je zult werken met hydrauliek, elektronica en dieselmotoren. We leren je daarnaast de bediening van alle voorkomende vorkheftrucks, hoogwerkers en verreikers. We kijken er naar uit jou op te leiden indien nodig en je te verwelkomen in onze werkplaats!

 

Wat ga je doen?
Als monteur ben jij ervoor verantwoordelijk dat de machine, waar jij aan hebt gewerkt, helemaal klaar is voor de verhuur. Een gekeurde en veilig werkende machine staat immers garant voor een blije klant. Dagelijks komen er machines terug uit de verhuur en zullen deze eerst door jou en het technische team gecontroleerd worden, voordat deze weer de verhuur in mag. Jij voert de controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit waarbij veiligheid op één staat. Kwaliteit van de machines staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Je beoordeelt de machines met het oog op veiligheid conform de juiste certificering.


Wat breng jij mee?

  • MBO/MTS werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring
  • Ervaring met hydrauliek, elektronica en/of dieselmotoren is een pré
  • Certificaat Basisveiligheid VCA of bereid om deze via mateco te halen


Jij past perfect bij ons met de volgende competenties:

  • Gemotiveerd en enthousiast
  • Communicatief vaardig
  • Nauwkeurig
  • Een proactieve en positieve werkhouding
  • Stressbestendig en flexibel


Waarom mateco?
Bij mateco kom je terecht bij een no-nonsense, gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende baan met een goede werksfeer, begeleiding/coaching en ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Hier hoort een salaris bij gebaseerd op jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Wat krijg jij?
Mateco onderscheidt zich door uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 verlofdagen (parttimers naar rato),  8,6% vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling. Uiteraard zijn de randvoorwaarden en faciliteiten uitstekend geregeld.


Wat nu? We willen jou leren kennen!
Zie jij jezelf al in één van onze moderne werkplaatsen rondlopen? Dan willen wij jouw goed geoliede motivatiebrief met CV graag ontvangen op werken@mateco.nl! Als je toch nog wat vragen hebt bel of app met Sheila Sluimer, Corporate recruiter op T.06-45261019 of stuur een mail naar werken@mateco.nl.     

Wil je eerst eens langskomen om te zien waar, met welke machines en met wie je gaat werken? Dat kan als je dit van tevoren even laat weten aan Sheila. App of bel!

Voor meer informatie over mateco en meer vacatures kun je terecht op onze website www.mateco.nl.Ben klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Bij ons bereik je nieuwe hoogtes – your better way up!

Als jij op zoek bent naar een gezonde organisatie, met een moderne cultuur en prettige werkomgeving, kijken wij uit naar jouw sollicitatie via ons carrière portaal.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons op via werken@mateco.nl.