Take responsibility with us as

Service Monteur

for our branch in: Nederland

28-03-23

Voor onze 8 vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar Service monteurs.

Meer over deze uitdagende functie:
Als onze nieuwe collega kom je binnen in een gemotiveerd team met een hoog serviceniveau. Wij hebben een jonge en diverse vloot waarin jij als servicemonteur veel diversiteit hebt in je werk. Je werkt bij ons met o.a. hydrauliek, elektronica en dieselmotoren.
Als je al hebt gewerkt met hoogwerkers, scharen, vorkheftrucks en verreikers is dat een pre. We leren je alles wat je nog moet weten van alle voorkomende hoogwerkers, vorkheftrucks, hoogwerkers en verreikers.


Wat ga je doen?
Als servicemonteur ga jij aan de slag met reparaties, storingen en onderhoudswerkzaamheden op locatie en draag je verantwoordelijkheid voor een goedwerkende machine. Een gekeurde en veilig werkende machine staat immers garant voor een blije klant. Jij voert werkzaamheden uit waarbij veiligheid op één staat. Kwaliteit van de machines staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Daar waar nodig brengen wij jou graag de extra kneepjes in het vak bij en wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons team.
 

Wat breng jij mee?

 • MBO/MTS werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring
 • Ervaring met hydrauliek, elektronica en/of dieselmotoren is vereist
 • Kennis van Engels in woord en geschrift is een must
 • Kennis van Duits in woord is een pre
 • Certificaat Basisveiligheid VCA of bereid om deze via mateco te halen


Jij past perfect bij ons met de volgende competenties:

 • Gemotiveerd en enthousiast
 • Communicatief vaardig
 • Nauwkeurig
 • Een proactieve en positieve werkhouding
 • Stressbestendig en flexibel
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit


Waarom mateco?

Bij mateco kom je terecht bij een no-nonsense, gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende baan met een goede werksfeer, begeleiding/coaching en ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Hier hoort een goed salaris bij gebaseerd op jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Wat krijg jij

Mateco onderscheidt zich door uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 verlofdagen,  8,6% vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling. Uiteraard zijn de randvoorwaarden en faciliteiten uitstekend geregeld. Bij deze functie hoort een servicebus, laptop en mobiele telefoon.

 

Wat nu? We willen jou leren kennen!

Zie jij jezelf als onze nieuwe servicemonteur? Dan willen wij jouw goed geoliede motivatiebrief met CV graag ontvangen op werken@mateco.nl! Als je toch nog wat vragen hebt bel of app met Sheila Sluimer, Corporate recruiter op T.06-45261019 of stuur een mail naar werken@mateco.nl.     

Wil je eerst eens langskomen om te zien waar, met welke machines en met wie je gaat werken? Dat kan als je dit van tevoren even laat weten aan Sheila. App of bel!


Voor meer informatie over mateco en meer vacatures kun je terecht op onze website www.mateco.nl.

 

 Ben klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Bij ons bereik je nieuwe hoogtes – your better way up!

Als jij op zoek bent naar een gezonde organisatie, met een moderne cultuur en prettige werkomgeving, kijken wij uit naar jouw sollicitatie via ons carrière portaal.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons via werken@mateco.nl.