Take responsibility with us as

Support Medewerker binnendienst (24-32 uur p.w.)

for our branch in: Rotterdam

23-04-24

Meer over deze afwisselende functie:
In de functie van Support Medewerker binnendienst ben je de spil in het web en de steun en toeverlaat van de Manager Used Equipment. In samenwerking met de manager koop je objecten in. Daarnaast worden er objecten verkocht. Voor de verkoop van de objecten bouw je dossiers op die je van A tot Z beheert. Deze rol is niet in beton gegoten dus zijn er volop doorgroeimogelijkheden in deze rol. Naarmate je dienstverband vordert zullen we samen bekijken welke werkzaamheden nog meer bij jou passen. Zie jij jezelf als een pro actief persoon die niet van stilzitten houdt en vind je het leuk om in een technische omgeving te werken? Dan is deze rol je waarschijnlijk op het lijf geschreven en willen we jou graag spreken!
 

Wat ga je doen?

 • Van alle objecten die de verkoop ingaan bouw je een dossier op
 • De opgebouwde dossiers beheer je van A tot Z
 • In samenwerking met jouw leidinggevende koop je objecten in
 • Lopende contracten houd je bij in ons CRM-systeem
 • Overige administratieve werkzaamheden

Wat breng jij mee?

 • MBO+ denk en werk niveau door opleiding en/of ervaring
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Kennis van CRM-systemen
 • Kennis van Microsoft Office applicaties
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Welke competenties heb jij minimaal in huis?

 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Georganiseerd en gestructureerd
 • Een proactieve en positieve instelling


Waarom mateco?
Bij mateco kom je terecht bij een no-nonsense, gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende afwisselende baan met een prettige werksfeer, begeleiding/coaching en ruimte om nieuwe ideeën in te brengen.
 

Wat krijg jij?
Waarin wij ons onderscheiden als goed werkgever zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 30 verlofdagen (op fulltime basis), 8,6% vakantiegeld (om te kunnen genieten van die vakantiedagen), bonussen en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast hebben we elke week vers fruit op het werk en regelmatig leuke gezamenlijke bedrijfsactiviteiten zoals een barbecue of lunch (krijg je al trek?).
 

Wat nu? We willen jou leren kennen!
Zie jij jezelf namens mateco deze rol vervullen? Dan willen wij graag jouw CV ontvangen op  werken@mateco.nl! Als je toch nog wat vragen hebt dan kun je contact opnemen met Miranda Veldhoen via 06-26349328 of stuur een mail naar werken@mateco.nl.


Wees welkom voor een rondleiding op de vestiging Rotterdam:
Wil je eerst zien waar je terecht komt mocht je onze nieuwe collega worden? We laten je graag met gepaste trots onze vestiging in Rotterdam zien. Stuur een mail aan werken@mateco.nl en we plannen snel de rondleiding in. Wees welkom, het bakkie staat voor je klaar!

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op onze website www.mateco.nlBen klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Bij ons bereik je nieuwe hoogtes – your better way up!

Als jij op zoek bent naar een gezonde organisatie, met een moderne cultuur en prettige werkomgeving, kijken wij uit naar jouw sollicitatie via ons carrière portaal.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons HR team via werken@mateco.nl.