Aplica pentru postul de

Servicemonteur Autohoogwerkerdivisie

din punctul de lucru: Ter Apelkanaal

11-07-23

Meer over deze uitdagende functie:

Als onze nieuwe collega kom je binnen in een gemotiveerd team met een hoog serviceniveau. Wij hebben een diverse vloot waarbij jij als monteur veel verantwoordelijkheid krijgt. Je komt te werken binnen de autohoogwerkerdivisie die gevestigd is in Ter Apelkanaal en Houten. Jouw standplaats wordt Ter Apelkanaal. Het is de bedoeling dat jij op technisch gebied het aanspreekpunt wordt voor onze autohoogwerkers zodat je ook telefonisch collega’s verder kan helpen. Je krijgt een servicewagen om op locatie te kunnen werken en dat kan in het hele land zijn. Onze bekendste merken autohoogwerkers zijn Ruthmann en Palfinger. Het gaat om hoogwerkers die op een MAN, Daf of Volvo vrachtwagen zijn gemonteerd en vaak hoger gaan dan 50 meter. Wij verhuren deze machines met een chauffeur.

 

Wat ga je doen?

Als monteur ben jij ervoor verantwoordelijk dat de machine, waar jij aan hebt gewerkt, helemaal klaar is voor de verhuur. Een gekeurde en veilig werkende machine staat immers garant voor een blije klant. Je hebt een coördinerende rol bij het onderhoud van de vrachtwagenhoogwerkers. Jij plant het onderhoud in en zorgt ervoor dat in samenwerking met de planning de machines optimaal ingezet worden. Jij voert de controle-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Veiligheid staat op één en kwaliteit van de machines staat bij ons hoog in het vaandel. Prioriteit voor jou zijn de autohoogwerker machines, maar het kan voorkomen dat je ook aan onze andere machines werkt bijvoorbeeld vorkheftrucks, hoogwerkers en verreikers.

We kijken er naar uit jou op te leiden indien nodig en je te verwelkomen in onze werkplaats!

 

Wat breng jij mee?

 • MBO/MTS werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring
 • Kennis van vrachtwagentechniek en/of hoogwerker techniek is een pre
 • Ervaring met hydrauliek, elektronica en/of dieselmotoren is vereist
 • Kennis van Engels in woord en geschrift is een must
 • Kennis van Duits in woord is een pre
 • Certificaat Basisveiligheid VCA of bereid om deze via mateco te halen

 

Jij past perfect bij ons met de volgende competenties:

 • Gemotiveerd en enthousiast
 • Communicatief vaardig
 • Nauwkeurig
 • Een proactieve en positieve werkhouding
 • Leergierig
 • Stressbestendig en flexibel

 

Waarom mateco?

Bij mateco kom je terecht bij een no-nonsense, gezond en groeiend bedrijf. Je krijgt een uitdagende baan met een goede werksfeer, begeleiding/coaching en ruimte om nieuwe ideeën in te brengen. Hier hoort een salaris bij gebaseerd op jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Wat krijg jij

Mateco onderscheidt zich door uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 verlofdagen (parttimers naar rato),  8,6% vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling. Uiteraard zijn de randvoorwaarden en faciliteiten uitstekend geregeld.

 

Wat nu? We willen jou leren kennen!

Zie jij jezelf al in onze moderne werkplaats rondlopen? Dan willen wij jouw goed geoliede motivatiebrief met CV graag ontvangen op werken@mateco.nl! Als je toch nog wat vragen hebt bel of app met Sheila Sluimer, Corporate recruiter op T.06-45261019 of stuur een mail naar werken@mateco.nl.     

Wil je eerst eens langskomen om te zien waar, met welke machines en met wie je gaat werken? Dat kan als je dit van tevoren even laat weten aan Sheila. App of bel!

Voor meer informatie over mateco en meer vacatures kun je terecht op onze website www.mateco.nl.

 

 Ben klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Bij ons bereik je nieuwe hoogtes – your better way up!

Als jij op zoek bent naar een gezonde organisatie, met een moderne cultuur en prettige werkomgeving, kijken wij uit naar jouw sollicitatie via ons carrière portaal.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons HR team via HR@mateco.nl.